Psihoterapie individuala Psihoterapie de grup Psihoterapie pentru copii

 

Psihocalatorie pentru ca....

 

Noi asemanam procesul psihoterapeutic cu o calatorie in care tu si noi suntem tovarasi de drum. Ca psihologi, nu avem solutiile gata gasite, ce avem sunt: experienta, cunostintele de specialitate, ani buni de formare si de psihoterapie personala, capacitatea analitica, empatica si de continere, plus un dram de umor. Sunt ingrediente necesare ca tu sa te descoperi, sa gasesti raspunsuri la intrebarile care te framanta, sa gasesti suport in perioadele de incercare si sa schimbi/transformi/gestionezi acele comportamente/ganduri/emotii care nu-ti mai sunt de ajutor.

 

Psihoterapia este un demers de explorare a lumii interioare (cu resursele si ranile ei), a relatiilor pe care le avem cu noi si cu ceilalti, a trecutului nostru si impactul lui asupra prezentului. In cabinetul de psihologie aducem nemultumirile, intrebarile, gandurile si emotiile care ne preocupa sau deranjeaza. Redobandim, treptat, resursele din noi de care am uitat sau dobandim resurse noi care ne ajuta sa devenim din ce in ce mai iscusiti in a face fata diverselor situatii din viata.

 

Beneficiile secundare ale psihoterapiei sunt:

 

cresterea increderii in sine si scaderea timiditatii,

manifestarea spontaneitatii, creativitatii si scaderea anxietatii,

cresterea autonomiei si scaderea dependentei nesanatoase.

 

Fie ca optezi pentru psihoterapie individuala, fie ca doresti sa te inscrii intr-un grup de dezvoltare personala: procesul terapeutic depinde in foarte mare masura de tine, de dorinta ta de a te cunoaste, de deschiderea, sinceritatea si disponibilitatea de a lucra cu tine.

 

 

Psihoterapia este utila in cazuri de: fobii, anxietate, atacuri de panica; depresie; timiditate; tulburari alimentare sau ale somnului; gestionare a furiei; dificultati de relationare in cuplu, familie, mediu profesional; neincredere in sine; experiente traumatice; perioade de viata dificile; dificultate de a alege, de a face schimbari; lipsa de chef de viata

 

 

Psiholog Bucuresti

 

 

 

 

Psihoterapie Irina Catalina Manta si Cristina Birzoiu psihologi clinicieni in Bucuresti, acreditati de Colegiul Psihologilor, psihoterapeuti sub supervizare in cadrul Asociatiei Romane de Psihodrama Clasica (ARP si C) si in cadrul Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT).