Corpul tau stie

        Workshop prin Psihodrama si Analiza Tranzactionala

 

            Primul limbaj este cel al corpului. Corpul tau isi aminteste ceea ce mintea, aparent, pare ca a uitat. Tensiunea corporala, durerile, bolile fizice, eczemele, alergiile, etc. pot fi indicatori ale unor suferinte emotionale din trecut.

 

Psihodrama si Analiza Tranzactionala, prin tehnicile bazate pe miscare, constientizare, respiratie te vor ajuta sa fii mai constient de mesajele pe care corpul tau ti le transmite. Desi unele mesaje iti pot ramane in continuare ascunse, altele vor iesi la suprafata.

Ai o durere de spate, de ceafa, oare ce cari cu tine? Ai probleme cu ochii? Ce ai vazut prea mult sau ce iti este greu sa vezi?, etc.

 

GRUP DE PSIHOTERAPIE SI DEZVOLTARE PERSONALA

 

Grupul de Psihoterapie si Dezvoltare Personala prin Psihodrama si Analiza Tranzactionala.


Coordonatori: psihologi clinicieni si psihoterapeuti Irina Manta si Cristina Birzoiu.
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 0744440178, 0724966754.
Cabinet Psihoterapie Cristina Birzoiu si Cabinet Psihoterapie Manta Irina

Orele de dezvoltare personala sunt recunoscute de Asociatia Romana de Psihodrama Clasica (ARP si C) si de Copsi.

Grupul se adreseaza oricarei persoane interesate de dezvoltare personala si psihoterapie, precum si studentilor si absolventilor de psihologie.
Inainte de intrarea in grup vor exista 2 sedinte de psihoterapie individuala pentru a va acomoda cu metoda, cu spatiul, pentru a ne cunoaste reciproc.
Participarea la grup este saptamanala, in fiecare zi de miercuri, de la ora 19 la ora 21.
Fiecare membru al grupului va aduce in cabinet propriile dificultati cu care se confrunta (in relatia de cuplu, in familie, cu prietenii, la locul de munca, cu sine insusi) pentru a le intelege/ rezolva/ vindeca.